Colaborări

De când a apărut pe lume și până acum, “Eugenisme” a adunat ceva povești, povestiri, gânduri și impresii. 

Câteva dintre acestea sunt rezultatul unor colaborări, prin intermediul cărora am cunoscut oameni superbi, am ajuns în locuri minunate și am trăit experiențe de poveste.

Da, îmi plac colaborările! 🙂

Am colaborat și voi colabora în continuare cu plăcere și pasiune când e vorba de subiecte care mă interesează.

Așadar, dacă vă place ce vedeți aici, pe blog, dați un semn și găsim cu siguranță o modalitate de a materializa poveștile care vă reprezintă!

Până atunci, mai jos puteți afla ce cred câțiva dintre partenerii cu care am colaborat până acum:

 

“Pe Eugen l-am cunoscut la o ieşire în natură, când şi-a manifestat interesul pentru un program organizat de noi în Delta Argeşului. Noi deja îi urmăream blogul şi eram încântaţi de pozele şi poveştile publicate de el, aşa că dorinţa lui de a se alatura într-un program “Green Adventure” s-a potrivit ca o manuşă pentru noi.

Eugen s-a prezentat foarte punctual şi împreună am pornit spre aventură.

Ne-a placut enorm entuziasmul lui şi apetitul pentru vâslit în caiac şi i-am simţit bucuria de a se afla în natură alături de oameni cu acelaşi pasiuni.

După ce am văzut articolul rezultat din această experienţă, ne-am felicitat – am avut alături de noi un om cu spirit “green”!

În concluzie putem să spunem că dorim să îl avem pe Eugen mai des alături de noi. Prezenţa şi pasiunea lui oferă un plus de valoare şi un îndemn de a descoperi natura prin prisma unor activitaţi inedite.”

Cătălin Câmpeanu  – fondator “GreenAdventure”

 

“Acum câţiva ani am descoperit în Eugen Demetercă un blogger talentat, foarte creativ şi ambiţios, care transmitea din plin emoţii, senzaţii, stări… Apoi, când l-am întâlnit şi offline, aveam să descopăr un om foarte cald şi spiritual, care-i binedispune pe ceilalţi prin simpla prezenţă. Curioasă să aflu mai multe despre el, i-am luat şi un INTERVIU dar tot simţeam că mai sunt încă multe de descoperit, aşa că am continuat să-i urmăresc blogul şi pagina de Facebook.

Concluzia mea?

Pasiunile (fotografia, grafica digitală, călătoriile, public speaking etc.) vorbesc multe despre omul, artistul, turistul Eugen dar bloggerul păstrează în continuare o doză subtilă de mister – suficient ca să te facă să revii cu aceeaşi nerabdare. Aşadar, dacă sunteţi la prima vizită, vă sfătuiesc să rămâneţi în zonă dar să nu fiţi surprinşi dacă Eugenisme-le vă vor prinde în mrejele lor întocmai ca fractalii cu care maestrul se “joacă” în imaginile digitale. 🙂

Lectură placută !”

Claudia Patraşcu – OrganizatorSuperBlog

 

“Te poți prinde că e Eugen prin zonă doar când după un cot, sau tufă, sau copac (am fost tovarăși într-o tură de caiace) sclipește lumina în obiectiv și auzi de la depărtare cum, mulțumit că a surprins ce plănuia, clipocește apa cu padela către următorul moment. Și tot așa.

Aaa și între timp, glumește, se bucură împreună cu ceilalți, ajută când are ocazia și îți dai seama că face cu plăcere totul… după care evident dispare după o tufă și pândește încă un moment autentic.

Și mai face ceva. După ceva vreme, îți trimite un link, ca să te bucuri de momente, unele pe care poate le-ai și trecut cu vederea și îți dai seama cât de prezent și dedicat a fost în tot acest răstimp. 

Mulțam Eugen!”

Iulian Nichita- Fondator și călăuză laDanube Escapes

 

“Eugen este un tip relaxat, profesionist, un om care știe să se bucure de tot ce vine spre el!

Are o mare inspiraţie în a vedea frumuseţea şi a pune în evidenţă specialul în fotografiile pe care le face. Peste asta, mai e şi înzestrat de “Bunuț” să pună pe hârtie într-un mod atat de frumos gândurile şi trăirile lui.”

Mădălina Bracea – Fondator AdventureTime

 

“După patru zile petrecute cu Eugen în caiace prin Delta Dunării, pot spune ca este un om prietenos, perseverent, dornic de a descoperi minunățiile naturii și nu în ultimul rând, un om cald în preajma căruia vrei sa îți petreci timpul.
Nimic nu este întâmplator și echipa AdventureTimeRo se bucură că l-a întâlnit! 🙂
Eugen ne-a spus că i-a plăcut tare în Delta iar fotografiile şi articolul despre aventura noastră stau mărturie! “

Cătălin Cosma – Fondator AdventureTime

 

“Facebook-ul face minuni şi a făcut el cum a făcut şi ni l-a adus pe Eugen.

Când ne-am întalnit, noi am primit mai mult decât am sperat!
Prima surpriză a fost “Sea-Bike“-ul, nici nu ştiam ca există aşa ceva pe Planeta Pământ. Am primit şi un echipament de snorkeling şi o camera subacvatica să fotografiez sub apă.

WOW … ce de jucarii pentru mine! A fost nu doar o bucurie, ci un regal de bucurie! Parcă era Crăciunul pentru mine şi Eugen era Moş Crăciun!

Seara când ne întorceam la pensiune, Eugen se transforma în maestrul de ceremonii, scotea comori pe masa (boardgame-uri) şi ne purta prin poveşti, regulamente… toţi râdeam şi ne distram! În fiecare seară spre noapte aşa am petrecut!

Închei cu a spune că eu am avut parte de multe suprize de la el şi împreuna am făcut ca Adventure Thassos 2017 să fie o aventura unică, irepetabilă şi de neuitat!”

Marius Robert Dinu – PreşedinteOff-road in Dobrogea – 4×4 – atv – enduro – mountain bike

 

“Eugen Demetercă este cel mai creativ, pozitiv şi inventiv om pe care îl stiu!
Mai rar găsim în jur povestitori energici, pasionaţi de ceea ce spun în discursurile lor, plini de viaţă, care să sublinieze şi prin vorbe culoarea vieţii! Sunt încăntată ca-l cunosc şi că avem în comun pasiunea pentru oratorie şi leadership!”
Laura Dragomir- Managing Partner “Rubicle” şi Preşedinte “Toastmasters Idest”

 

“Eugen a apărut în calea noastră neașteptat, cam așa cum apare următoarea bere spectaculos de bună – printr-un oarecare accident fericit. Ne-am distrat excelent la cursul de homebrewing la care a participat în atelierul nostru, în mod special la capitolul sesiune foto de la final.

Dacă mai era nevoie ca bucuria experimentată de cineva care face pentru prima dată în viața lui/ei o bere excelentă de la zero să fie surprinsă și descrisă în imagini, atunci pozele făcute de Eugen sunt dovada clară că satisfacția de a face o bere bună e chiar mai mare decât aceea de a bea o bere bună.”

Andrei – Master Brewer & Owner @ “Brews Brothers”

%d bloggers like this: