Construieşte-ţi visul!

După ce intrăm în lumea asta zbierând cât ne țin plămânii, viața ne ia în primire. Experiențele se îngrămădesc peste noi dornice să ne şlefuiască și, cu cât sunt mai multe, cu atât avem mai multe detalii în sculpura făpturii noastre.
Dar nu toate experiențele sunt la fel. Dintre ele, unele ne marchează mai tare decât altele iar altele sunt de-a dreptul revelatoare.
Printr-o așa experiență am trecut eu la sfârșitul săptămânii trecute, la Târgul Mureș, la Hotel Imperial Inn, pe care vi-l şi recomand cu tot dragul.

Ne-am adunat într-o supergaşcă de 80 și ceva de oameni din club, majoritatea dintre ei fiindu-mi absolut necunoscuți. Doar la început!
Până să spun dacă și cum i-am cunoscut, o să vă familiarizez nițel cu împrejurimile.

Am stat în cea mai mare cameră de hotel pe care-am avut-o vreodată. Era așa de mare că lumina de lustra din tavan nu reușea să ajungă în colțurile camerei! Iar dacă stăteam în pat și simțeam nevoia să mă duc la baie, plecam cu zece minute mai devreme ca să fiu sigur că îmi rezolv problemele unde trebuie și nu pe drum…
Dar perla coroanei, care mi-a adus o strălucire orbitoare-n ochi a fost SPA-ul, c-o piscină cât un teren de fotbal mai mic.

 

PC161244 - Construieşte-ţi visul!

PC161260 - Construieşte-ţi visul!

PC161263 - Construieşte-ţi visul!

PC161272 - Construieşte-ţi visul!

PC161275 - Construieşte-ţi visul!

PC171279 - Construieşte-ţi visul!

PC171293 - Construieşte-ţi visul!

PC171297 - Construieşte-ţi visul!

PC171302 - Construieşte-ţi visul!

PC171318 e1515787142136 - Construieşte-ţi visul!

PC171334 - Construieşte-ţi visul!

Pe lângă piscina din imagini, mai era un jacuzzi în care se putea bălăci liniștit un elefant, o altă piscină de aceleași dimensiuni dar fără bulbuci, salină, saună, bazin cu apă rece… ce mai tura-vura, rai!

Bineînțeles că le-am luat pe toate la rând și-am adăugat la kilometrii pe care i-am înotat până acum alte 60 de lungimi de piscină. Am crescut și numărul bolboroselilor pe care le-am suportat cu încântare în jacuzzi și-am adăugat hidromasajul la experiențele aqua, făcut cu o plăcere molipsitoare de o… cascadă! De cea mai mare, că erau vreo trei p-acolo.
Bineînțeles că, oricât și-a dorit, sauna n-a scăpat de transpirația mea obraznică. Dar atunci când și-a luat prea tare nasul la purtare, bazinul cu apă rece a pus umezeala de pe mine acolo unde-i e locul!Na! Să se-nveţe minte! 😀
M-am destrabălat în două calupuri a câte două ore fiecare, până când pielea de pe mâini mi-a ajuns mai încrețită decât o salată creață.
Și-n timp ce mă hidrodezmățam eu p-acolo, mi-a trecut prin cap că nu mi-ar fi chiar aşa greu dacă-ar fi s-o fac zilnic. M-am apucat să fac calcule peste calculele , lângă calculeli şi… am realizat cu maximă tristeţe că nu-mi iese deocamdată, chiar şi dacă mă dau de trei ori peste cap. Sau de 100 de ori. Dar cine știe ce-mi oferă viitorul?!
Partea foarte tare e că la a doua sesiune am avut tot SPA-ul numai pentru noi, de la 22.00 la 1.00! Apa exterioară în combinație cu lichidele cu grade cu care am făcut cură pe interior au produs minuni la starea noastră de spirit! Vlad, DJ-ul de serviciu a încins atmosfera la maxim şi dansul a prins o grămadă de lume în mrejele-i săltăreţe.

Uhuuuuu! Viață nenicule! S-o tot ții așa! 😀

*

Totuşi câștigul cel mai mare s-a îngrămădit peste mine în sala de conferințe. Bine, și-n sala de mese… dar mai reţinut! 🙂
Atât poveștile presărate cu zbucium ale participanților cât și discursurile pline de sevă ale vorbitorilor consacraţi ai clubului, au construit o atmosferă electrizantă şi emoţionantă.

1080683 - Construieşte-ţi visul!

1080686 - Construieşte-ţi visul!

1080693 - Construieşte-ţi visul!

1080695 - Construieşte-ţi visul!

1080722 - Construieşte-ţi visul!

Am trăit alături de vorbitori şi am degustat cu toţii aromele tragice dar mai ales pe cele glumeţ-comice, care ne-au smuls (prea) uşor râsul pe care-l credeam tăinuit bine… Asta este! Când nu poţi să-l stăpâneşti, n-ai ce să faci şi-i dai drumul în lume!
Şi e musai să recunosc că de multe ori m-am simţit (pe rând şi deodată) inspirat şi plin de iubire, de recunoştinţă, de generozitate şi de noroc!
Pentru că sunt! 😉
Şi aşa ar trebui să ne simţim cu toţii!
Pentru că suntem! În viaţa noastră avem foarte multe persoane şi lucruri pentru care ar trebui să fim recunoscători şi să le mulţumim că am ajuns ceea suntem!

În afară de treaba asta (uşor lacrimogenă pentru unii), s-au întâmplat acolo şi alte lucruri foooarte simpatice.
De exemplu, la sosire ne-am împărţit pe grupe mai mici.

1080727 - Construieşte-ţi visul!

1080731 - Construieşte-ţi visul!

20171217 102812 - Construieşte-ţi visul!

Ne-am scris numele pe bileţele pe care le-am pus la grămadă. Fiecare a tras un bileţel cu numele altcuiva şi aşa am aflat pe cine trebuie să “admirăm” în secret. Iar ca să fie şi mai frumos, era indicat să şi facem ceva pentru ea/el. Aşa am devenit eu admiratorul Silviei şi, atunci când a venit momentul, i-am trimis o îmbrăţişare prin săritorul Voicu.
De la admiratorul meu am primit o sticlă de vin. Cu balamale! Aşa c-am desfăcut-o şi-am văzut că am înauntru toate ustensiele necesare degustării unei sticle cu vin. Fără balamale, de data asta!
La dezvăluiri s-a dovedit că admiratorul meu secret era … o ea! Mulţumesc încă o dată Roxi! 🙂

20171217 102838 - Construieşte-ţi visul!

Altă treabă drăguţă: la venire, fiecare şi-a scris numele pe un plic. La plecare, plicul fiecăruia era plin cu mesaje de la ceilalţi participanţi, mai mult sau mai puţin cunoscuţi sau reperaţi.

1080719 - Construieşte-ţi visul!

Ştii ce senzaţie e să citeşti despre chestii pe care celalţi le apreciază la tine?!
Nici n-o să afli până n-o să treci prin asta! 😉
Aşa arată bileţele mele:

20171219 180706 - Construieşte-ţi visul!

Iar mesajele? Uau!
O să iau câteva la întâmplare:

“Eugen, am rezonat din prima secundă, ceea ce înseamnă că vom fi prieteni pe viaţă. Mulţumesc pentru apariţia ta în viaţa mea. Cu prietenie, Paul!”

“Eugen, mă bucur că ne-am cunoscut, Eşti o persoană carismatică, plină de energie pozitivă, molipsitoare. Mult succes! Mădălina ”

“Eugen, eşti un om cu suflet mare, plin de energie pozitivă. Cu respect, Natalia”

Cum să nu-mi crească entuziasmul după asemenea mesaje de la oameni cunoscuţi de o zi-două?
Bineînţeles că şi eu am scris, că doar nu era să mă las mai prejos!
Au mai fost şi altele, desigur, dar mai bine s-o scurtez decât s-o lungesc, aşa-i?! 😀

Şi mă gândesc că acum o săptămână când m-am înscris în club, habar n-aveam ce mă aşteaptă. Habar n-aveam că noi orizonturi mi se vor deschide aşa de repede şi că voi cunoaşte oameni cu care o să fac click instant!

La final vreau să spun că sunt privilegiat că i-am cunoscut pe toţi!
Razvan, Marius, Ştef, Cosmin, Cristi, Vlad, Paul, Nadia, Natalia,Voicu, Boris, Mădălina, Panos, Alex, Silvia, Roxi, Vera, Cristina, Cătălin, Adi, Dragoş, Iulian, Florin, Petru, Edi, Laura, Bogdan, Claudia, Lavinia, Daniel, Mihai, Madă, Adriana, Monica, Gabriel.
Vă iubesc!

1080699 - Construieşte-ţi visul!

Eugen

Îmi place fotografia. Şi filmul. Şi grafica digitală. Şi lectura (în mod deosebit SF-ul și fantasy-ul) și, de dată mai recentă și cumva legate între ele, scrisul. >>mai multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.