Testimoniale despre “Eugenisme”

Testimoniale - Testimoniale despre "Eugenisme"

 

 

“Acum câţiva ani am descoperit în Eugen Demetercă un blogger talentat, foarte creativ şi ambiţios, care transmitea din plin emoţii, senzaţii, stări… Apoi, când l-am întâlnit şi offline, aveam să descopăr un om foarte cald şi spiritual, care-i binedispune pe ceilalţi prin simpla prezenţă. Curioasă să aflu mai multe despre el, i-am luat şi un INTERVIU AICI, dar tot simţeam că mai sunt încă multe de descoperit, aşa că am continuat să-i urmăresc blogul şi pagina de Facebook.

Concluzia mea?

Pasiunile (fotografia, grafica digitală, călătoriile, public speaking etc.) vorbesc multe despre omul, artistul, turistul Eugen dar bloggerul păstrează în continuare o doză subtilă de mister – suficient ca să te facă să revii cu aceeaşi nerabdare. Aşadar, dacă sunteţi la prima vizită, vă sfătuiesc să rămâneţi în zonă dar să nu fiţi surprinşi dacă Eugenisme-le vă vor prinde în mrejele lor întocmai ca fractalii cu care maestrul se “joacă” în imaginile digitale. 🙂

Lectură placută !”

Claudia Patraşcu – OrganizatorSuperBlog

 

“Eugen este un tip relaxat, profesionist, un om care stie sa se bucure de tot ce vine spre el!

Are o mare inspiraţie în a vedea frumuseţea şi a pune în evidenţă specialul în fotografiile pe care le face. Peste asta, mai e şi înzestrat de “Bunuț” să pună pe hârtie într-un mod atat de frumos gândurile şi trăirile lui.”

Mădălina Bracea – Fondator AdventureTime

 

“După patru zile petrecute cu Eugen în caiace prin Delta Dunării, pot spune ca este un om prietenos, perseverent, dornic de a descoperi minunățiile naturii și nu în ultimul rând, un om cald în preajma căruia vrei sa îți petreci timpul.
Nimic nu este întâmplator și echipa AdventureTimeRo se bucură că l-a întâlnit! 🙂
Eugen ne-a spus că i-a plăcut tare în Delta iar fotografiile şi articolul despre aventura noastră stau mărturie! “

Cătălin Cosma – Fondator AdventureTime

 

“Facebook-ul face minuni şi a făcut el cum a făcut şi ni l-a adus pe Eugen.

Când ne-am întalnit, noi am primit mai mult decât am sperat!
Prima surpriză a fost “Sea-Bike“-ul, nici nu ştiam ca există aşa ceva pe Planeta Pământ. Am primit şi un echipament de snorkeling şi o camera subacvatica să fotografiez sub apă.

WOW … ce de jucarii pentru mine! A fost nu doar o bucurie, ci un regal de bucurie! Parcă era Crăciunul pentru mine şi Eugen era Moş Crăciun!

Seara când ne întorceam la pensiune, Eugen se transforma în maestrul de ceremonii, scotea comori pe masa (boardgame-uri) şi ne purta prin poveşti, regulamente… toţi râdeam şi ne distram! În fiecare seară spre noapte aşa am petrecut!

Închei cu a spune că eu am avut parte de multe suprize de la el şi împreuna am făcut ca Adventure Thassos 2017 să fie o aventura unică, irepetabilă şi de neuitat!”

Marius Robert Dinu – PreşedinteOff-road in Dobrogea – 4×4 – atv – enduro – mountain bike

 

“Eugen Demetercă este cel mai creativ, pozitiv şi inventiv om pe care îl stiu!
Mai rar găsim în jur povestitori energici, pasionaţi de ceea ce spun în discursurile lor, plini de viaţă, care să sublinieze şi prin vorbe culoarea vieţii! Sunt încăntată ca-l cunosc şi că avem în comun pasiunea pentru oratorie şi leadership!”
Laura Dragomir- Managing Partner “Rubicle” şi Preşedinte “Toastmasters Idest”

 

“Eugen a apărut în calea noastră neașteptat, cam așa cum apare următoarea bere spectaculos de bună – printr-un oarecare accident fericit. Ne-am distrat excelent la cursul de homebrewing la care a participat în atelierul nostru, în mod special la capitolul sesiune foto de la final.

Dacă mai era nevoie ca bucuria experimentată de cineva care face pentru prima dată în viața lui/ei o bere excelentă de la zero să fie surprinsă și descrisă în imagini, atunci pozele făcute de Eugen sunt dovada clară că satisfacția de a face o bere bună e chiar mai mare decât aceea de a bea o bere bună.”

Andrei – Master Brewer & Owner @ “Brews Brothers”

Eugen

Îmi place fotografia. Şi filmul. Şi grafica digitală. Şi lectura (în mod deosebit SF-ul și fantasy-ul) și, de dată mai recentă și cumva legate între ele, scrisul. >>mai multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: